PONUDA IZLETA

Krenite u razgledavanje i otkrivanje čarobnog podvodnog svijeta, upišite tečaj ronjenja ili avanturistički se upustite u istraživanje podmorja turističkim zaronima s obale i ronilačkim izletima brodom. Tečaji, turistički zaroni i ronilački izleti održavaju se od  lipnja do početka rujna,van sezone po dogovoru.

DISCOVERY ZARON S OBALE

Turistički uron sa obale u trajanju od 20 – 30 minuta uz prethodnu kratku edukaciju u trajanju od 30 minuta. Sve se provodi uz nadzor voditelja ronjenja ili instruktora ronjenja. Uz edukaciju i aktivni uron dobija se i kompletna obavezna ronilačka oprema po mjeri.

Cijena: na upit.

Uvjeti za pristup discovery zaronu: minimalno 12 godina (za maloljetne obavezan dolazak roditelja za potpisivanje suglasnosti), znanje plivanja i održavanja na vodi.

TECAJ RONJENJA

RONILAČKI IZLET I ZARON S BRODA

Poludnevni ili cjelodnevni izlet specijaliziranim ronilačkim brodom sa zaronima na atraktivnim lokacijama (namjenjeni roniocima svih kategorija).

• cijena: na upit

TEČAJ RONJENJA UZ DOBIVANJE RONILAČKE LICENCE:

Tečajevi se održavaju po  UDI-CMAS (Confédération Mondiale des Activités Subaquatiques) programu, prvoj internacionalnoj ronilačkoj školi na svijetu, a osnovao ju je Jacques Cousteau 10. siječnja 1959 u Monacu. UDI-CMAS je neprofitna organizacija koja okuplja sve nacionalne ronilačke saveze svijeta te je time krovna ronilačka organizacija u svijetu.

Tečaj traje 4-6 dana, a uključuje teoretski i praktični dio. Teorijski dio tečaja prati praktični, što znači da polaznici tečaja prvo odslušaju teoriju, u trajanju od 16 sati te nakon toga odlaze u more gdje praktički provode naučeno uronima u trajanju od cca. 12 sati. Polaganjem teorijskog i praktičnog djela tečaja po uvjetima međunarodne ronilačke asocijacije UDI- CMAS polazniku se izdaje diploma i breveta OWD za ronioca s jednom zvijezdicom (uroni do 18 m dubine). Nakon uspješno položenog tečaja možete biti sigurni da je vaše roniteljsko znanje adekvatno položenoj kategorijii, te da naučenim vještinama možete zaroniti bilo gdje u svijetu i krenuti u razgledavanje i otkrivanje čarobnog podvodnog svijeta. Našim kvalificiranim instruktorima je u interesu da na vas prenesu svoje znanje, poštujuči sva pravila ronjenja od kojih je na prvom mjestu SIGURNOST.

• cijena: na upit.

 

 

Dive in….