PROJEKTI

Tradicionalno,naš klub se bavi projektima vezanim za edukaciju i osposobljavanje ronioca,zaštitu okoliša kroz eko akcije čišćenja podmorja te prevenciju nezgoda na moru kroz vježbe spašavanja.

 

Novina koju uvodimo od 2015g. u rad kluba je i škola ronjenja za djecu i mlade koju provodimo u sklopu projekta “PLAVI VAL”. Ovim aktivnostima dajemo svoj doprinos zajednici,na popularizaciji sporta i zdravog načina življenja.

SKOLA RONJENJA

Sve naše potencijale usmjeravamo kako bi proširili rad kluba,te u njegov rad uključili što više novih članova.Kao pasionirani zaljubljenici u more i ronjenje kontinuirano radimo na razvoju ronilačkog sporta u cjelini.

Unutar kluba djeluje i sekcija podvodnih ribolovaca rekreativaca,gdje osim rekreacijskog podvodnog ribolova vršimo obuku sportskih podvodnih ribolovaca i ronioca na dah.za potrebe izobrazbe izradili smo svoj prvi priručnik za ronioca na dah.Jedini u Hrvatskoj radimo obuku podvodnih ribolovaca po posebno razrađenom programu od strane naših instruktora ronjenja.

RONJENJE

I kao jedinstvena atrakcija vikend prije badnjak,klub tradicionalno organizira XMAS DIVER PARTY za ronioce,jedinstvena atrakcija na području Istre,ožićni uron uz Djeda Mraza i potapanje bora.

p1000020p1000046

 

 

Dive in….