O NAMA

cropped-cropped-logonov_cr2ab1.jpg

R.K. Meduza neprofitna je udruga građana.

Sjedište udruge je u Puli.Predsjednik udruge je Dragan Opačić, a tajnik Marko Erceg.Osnovna misija je udruge je približavanje ronilačkog sporta širem krugu ljudi,rad s mladima,ekološka zaštita podmorja i priobalja.

U klubu djeluju iskusni voditelji i instruktori.Unutar našeg kluba možete se bavit,podvodnom forografijom,,apneom ili scuba ronjenjem.Naša “baza” nalazi se u Puli,gdje se i održavaju tečajevi za ronioce.U sklopu svojih aktivnosti klub sudjeluje na eko akcijama diljem Hrvatske, arheološkim pretragama terena, organizira ronilačke izlete, eko akcije,trenažne urone i tečaje za sve članove.

U klubu se osobita pažnja poklanja sigurnosti u ronjenju,kao profesionalni partner DAN Europe u mogućnosti smo vam izdat najpopularniju policu ronilačkog osiguranja po prihvatljivim klubskim cijenama.

Naš klub je otvoren i aktivan kroz cijelu godinu,naš naglasak je na sigurno i opušteno rekreativno ronjenje i to nas izdvaja u odnosu na većinu ronilačkih klubova i centara u Puli, koji uglavnom djeluju samo tijekom ljetne sezone.Ukoliko ste i vi zaljubljenik u ronjenje i podmorje na pravom ste mijestu,upisi su otvoreni tijekom cijele godine.

Pozdrav!

 

Dive in….