DONIRAJ

DONIRAJ SREDSTVA ZA RAD UDRUGE I UZMI BESPLATNU E-KNJIGU O RONJENJU

RONJENJE

Zašto i kako?

Doniranjem ostvarujete porezne olakšice! Darovanjima (..) smatraju se darovanja u naravi ili novcu, učinjena u tuzemstvu za kulturne, znanstvene, odgojno-obrazovne, zdravstvene, humanitarne, sportske, vjerske, ekološke i druge općekorisne svrhe udrugama i drugim osobama koje navedene djelatnosti obavljaju u skladu s posebnim propisima, ako nisu veća od 2% prihoda ostvarenog u prethodnoj godini.

Porezna olakšica pri davanju donacija propisana je ne samo za pravne i fizičke osobe koje obavljaju gospodarsku djelatnost, već i za sve fizičke osobe nezavisno iz kojeg izvora ostvaruju dohodak. Tako npr. osoba koja ostvaruje dohodak samo temeljem radnog odnosa, a tijekom godine daruje za neku od nabrojanih neprofitnih namjena, može podnošenjem godišnje prijave poreza na dohodak ostvariti pravo na povećani osobni odbitak za svotu izdatka za darovanja, te tako umanjiti poreznu osnovicu.

Vašim sredstvima potpomažete rad udruge,za vaša donirana sredstva uvijek možete zatražit izvješće i dobit na uvid gdje su i kako utrošena.Vaša sredstva se namjenski troše za ciljeve Udruge,članove i njihove potrebe u svakodnevnom bavljenju sportom.

Kako da doniram vašu Udrugu?

Sredstva možete uplati na račun udruge otvoren kod

RAIFFEISEN BANK

Broj računa:  HR4224840081107496317

Svrha uplate : DONACIJA ZA RAD UDRUGE

U POZIVU  NA BROJ STAVITE VAŠ OIB

PRIMATELJ: RONILAČKI KLUB MEDUZA

ŠIJANSKA CESTA 5

52100 PULA

Kad izvršite uplatu,ukliko želite potvrdu da ste donirali udrugu pošaljite  nam kopiju uplatnice i vaše podatke na koje da pošaljemo potvrdu o donaciji te poklon knjigu.

e-mail na koji šaljete potvrde o plaćanju donacije :    rcmeduza@gmail.com

Na vaš e-mail kao znak zahvalnosti poslat ćemo vam primjerak e-knjige “Ronjenje na dah”,koju su izradili naši instruktori ronjenja.Knjiga je pisana u PDF formatu i sadrži 80 strana teksta slika,a uvodi vas u svijet ronjenja na dah.

Prikladan i  inovativan poklon za svakog tko prakticira ronjnje na dah,uvijek uz vas na moru,u uredu na odmoru, na vašim pametnim telefonima,prjenosnim računalima ili e-čitačima.

Zahvaljujemo na Vašoj podršci u radu kluba.Za detaljnije informacije nazovite ++385/95-9002446

 

 

Dive in….